Condiții contractuale generale și Condiții de utilizare

Site-ul http://www.delivery.supporter.ro este proprietatea SC SUPORTER SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J32/1609/2005, Cod Fiscal RO18104470, denumit in continuare Supporter Delivery.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Supporter Delivery isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

1. DREPTUL DE AUTOR AL SUPPORTER DELIVERY ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Supporter Delivery garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul http://www.delivery.supporter.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Supporter Delivery fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului http://www.delivery.supporter.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Supporter Delivery si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Supporter Delivery a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

2. INREGISTRAREA CA MEMBRU

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Supporter Delivery prin Sc. Suporter S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea comenzii catre dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra, refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email office@anna-delivery.ro,Departamentul IT. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

             2.1. Profil

Pentru a finaliza înregistrarea pe Platformă, Utilizatorul trebuie să furnizeze informații cu caracter personal incluzând, numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de pe cardul de credit etc. Odată încheiată înregistrarea, Utilizatorii își pot accesa profilul, completându-l sau editându-l după cum consideră adecvat. Supporter Delivery nu va folosii niciodata datele inregistrate in platforma pentru a le distribui catre terti sau in alte scopuri ce pot aduce prejudicii. Aceste date vor ajuta strict Utilizatorul sa interactioneze mai usor cu platforma in vedere inregistrarii de noi comenzi.

3. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Supporter Delivery se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Supporter Delivery numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

4. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul http://www.delivery.supporter.ro se efectueaza online cu cardul dumneavoastra bancar (credit/debit) sau numerar in momentul in care primiti comanda la adresa solicitata.

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin flota FROGO, proprietate a SC FROGO SRL si este gratuita in interiorul orasului Sibiu daca comanda depaseste suma de 100 de lei, iar in caz contrar transportul costa 10 lei.

Livrarea se realizeaza in 50 de minute de la plasarea comenzii. Sunteti informat despre acest aspect si pe pagina in care se face plata.

Suma minima pentru preluarea comenzii dumneavostra in interiorul orasului Sibiu, este de 60 lei .

   6. RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care Clientul dorește să returneze un produs sau să facă o reclamație privind furnizarea unui serviciu, aceasta trebuie direcționată către dispeceratul nostru. În eventualitatea în care dispecerul constata ca produsul / serviciul nu a fost conform standardelor, va avea dreptul să decidă cu privire la metoda de rambursare (numerar, card de credit, cupon de magazin etc.). Prin urmare, returnarea unui produs achiziționat de la Supporter Delivery în executarea mandatului conferit de către Client, se va supune în toate cazurile politicii noastre de retur.

Fără a ține seama de cele de mai sus, în cazurile specifice ale comenzilor plasate pe Platformă, clientul trebuie să contacteze dispeceratul Supporter Delivery.

În eventualitatea în care Utilizatorul dorește să solicite returnarea unui produs deoarece acesta nu corespunde obiectului solicitării făcute prin intermediul Platformei, Utilizatorul trebuie să furnizeze o fotografie a comenzii totale și/sau o listă a produselor incorecte sau care nu au fost livrate, precum și alte dovezi care demonstrează caracterul inadecvat al produsului care face obiectul solicitării.

Clientul trebuie să verifice produsele pe care soferul nostru le aduce la adresa de livrare înainte de a da curs semnării și ratificării mandatului. Prin semnătură, Clientul confirmă și ratifică mandatul, achiziția sau serviciul realizat în numele său. De asemenea, Clientul declară că un terț poate ratifica mandatul în numele său, de exemplu în cazurile în care Clientul nu este la adresa finală de livrare sau a desemnat o parte terță pentru primire și semnare. Astfel, Clientul și/sau terțul este responsabil pentru verificarea corectitudinii produselor sau, dacă este cazul, strângerea dovezilor suficiente pentru justificarea contrariului.

În toate situațiile, Supporter Delivery va avea dreptul să stabilească rambursarea. În eventualitatea unui litigiu, Clientul trebuie să notifice dispeceratul nostrum prin apel la numarul 0735 881 881.

7. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

FIIND DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI SUPPORTER DELIVERY, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE CONSECINTELE CE DECURG DIN FOLOSIREA IN ACESTE CONDITII A SITE-ULUI.